Vi er del av SOS International

SOS International er Nordens største assistanseorganisasjon. Fra alarmsentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yter SOS International akutt personlig assistanse over hele verden.

SOS International tilbyr et bredt spekter av løsninger i form av verdensomspennende medisinsk hjelp og assistanse for reisende, helsetjenester og bilberging. I alle sine operasjoner garanterer SOS International høy kundetilfredshet, et altomfattende program for kostnadsstyring samt høy kvalitet i erstatningsprosessen.

SOS International har et konkurransedyktig nettverk av kvalifiserte leverandører og forretningspartnere over hele verden, samt mer enn 20 SOS Servicekontorer.

 

Rett ekspertise i alle situasjoner

Med mer en 1200 ansatte representerer SOS International 30 nasjoner og samlet snakker våre medarbeidere mer enn 37 forskjellig språk. SOS International er eid av flere av de største forsikringsselskapene i Norden og har et saksvolum som plasserer SOS International som en verdens største assistanseorganisasjoner. 

Dette sikres gjennom vårt høyt kvalifiserte personale og et unikt nettverk av kompetente og pålitelige leverandører og samarbeidspartnere. Via våre døgnbemannede alarm- og vaktsentraler og gjennom et omfattende og profesjonelt assistansenettverk dekker SOS International 98% av kloden.

Bli bedre kjent med SOS International

Object reference not set to an instance of an object.

 

SOS International er Nordens største assistanseorganisasjon. 

Les mer om SOS Internationals visjon, misjon og verdier.

Les mer 

Årsrapport

 

2018 var et produktivt år for SOS International med relanseringen av en Healthcare-divisjon, innføringen av flere nye digitale tjenester innen alle våre forretningsområder og store investeringer i IT-infrastruktur.

 

Last ned årsrapport for SOS International her